Daca vrei ca nunta ta sa fie un real succes, de care sa iti amintesti si tu si partenerul sau partenera ta si invitatii, cu cea mai mare placere, atunci trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu.

Evident, unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii este reprezentat de restaurantul de nunta. Este bine sa analizezi cu atentie nevoile pe care le ai si sa respecti urmatoarele criterii:

  • Cauta din timp restaurantul. Cautarea restaurantului de nunta trebuie sa inceapa cu cel putin un an inainte de marele eveniment. In cazul in care ai dorinte ceva mai sofisticate, cautarea poate sa inceapa chiar si cu un an si jumatate inainte. Gasind din timp un restaurant, poti sa gasesti oferte cu adevarat convenabile si sa iti planifici totul ca la carte.
  • Nu te opri la primul restaurant. Inainte de a te decide, viziteaza mai multe restaurante si mai multe saloane pentru nunta. Analizeaza cu atentie preturile, meniurile pe care le ofera si locatia. Locatia trebuie sa fie impecabila, in asa fel incat sa creeze un impact vizual deosebit.
  • Nu neglija dimensiunea restaurantului. Este un punct esential pentru o petrecere reusita. Un restaurant prea mare poate sa faca oamenii sa se simta prost, in timp ce un restaurant prea mic, poate sa ii inghesuie mult prea tare. Atunci cand iei decizia, este bine sa stii cu exactitate numarul invitatilor prezenti si sa poti decide in cunostinta de cauza dimensiunea intregului eveniment.
  • Semneaza un contract cu restaurantul pe care il alegi. Daca ai descoperit restaurantul mult visat, nu te baza pe cuvantul patronului, ci semneaza un contract. Contractul trebuie sa contina data rezervarii, pretul si toate conditiile pe care le impui sau care iti sunt impuse.

Mananca meniurile. Daca alegi sa achizitionezi meniul de la restaurantul unde va fi tinuta nunta, este bine sa consumi meniurile, inainte de a le alege. Daca sunt gustoase pentru tine, atunci cu siguranta le vor aprecia si invitatii. Poti sa tii cont si de preferintele invitatilor, in cazul in care ai persoane care sunt vegane, sau care nu suporta anumite preparate. Grija pentru fiecare invitat in parte poate sa transforme nunta intr-un eveniment apreciat de absolut toata lumea.