Acoperiș terasă retractabil

Cât de popular este acoperisul retractabil la terase

Cand doresti sa construiesti o terasa si nu stii cu ce s-o acoperi Eurotenda Paradise vine in intampinarea ta cu mai multe variante de acoperisuri care sunt si retractabile. Cel mai popular acoperis este pergola Persa, care este retractabil actionat cu motor si telecomanda. Acoperisul este format din lamele din aluminiu termoizolate cu spuma poliuretanică. Este un sistem modern se preteaza la terase si balcoane dar si in spatii comerciale gen terase de restaurant, cafenele, puburi.

Cel mai rezistent acoperis terasa retractabil este pergola Persa

Sistemul nostru de acoperis rezista iarna la zapada, se construieste pe dimensiuni mari si are si structura de sustinere in partea din fata. Tot acoperisul este metalic, din aluminiu. Acest sistem de acoperire pentru terasa poate fi inchis in plan vertical cu folie transparenta sub forma de rulou transparent casetat. In acest fel terasa este folosita si iarna cand este frig.

Un alt model este pergola Star care este confectionata din prelata impermeabilă. Acest sistem de acoperis terasa retractabil se poate folosi la terasa in perioada de vară.  Prelata este actiomnata electric cu motor marca somfy.

Cum se calculează pretul unui acoperis terasa retractabil

Pentru oferta de pret trebuie sa ne transmiteti dimensiunile terasei. Lungimea ori deschiderea. Inaltimea stalpilor din fata si culoarea dorita. Termenul de montaj este de 1-2 zile lucratoare.

Toate sistemele de acoperire ale teraselor comercializate de compania Eurotenda Paradise sunt impermeabile si rezistente la vant. Toate sisteme de acoperire pentru terase sunt produse de noi si montajul este asigurat in Bucuresti si in restul oraselor din tară.