Thailanda este una dintre ţările preferate de vizitatori sau de persoane publice, aşezată în partea de sud-est a Asiei, cu capitala la Bangkok. Limba oficială este thai şi are cu puţin peste 65 de milioane de locuitori. Dal Travel propune o vacanţă specială în Thailanda pentru anul 2019, unde te poţi bucura şi relaxa într-o atmosferă budistă specifică vremurilor trecute.

Cum zilele sunt călduroase şi senine, Dal Travel recomandă ca vacanţa în Thailanda să se petreacă în cea mai potrivită perioadă de-a o vizita: de la sfârşitul lui octombrie până la încheierea lunii martie.

Thailanda este o oază de spiritualitate, de contemplare, dar şi de frumuseţe sensibilă

Vacanţa în Thailanda pentru anul 2019 are numeroase obiective turistice importante, printre care Palatul Regal din Bangkok sau Templul Wat Traimit care adăposteşte templul lui Buddha de Aur. Poţi merge în Complexul religios Wat Doi Suthep, un important loc istoric sau te poţi distra în Piaţa plutitoare Saduak. Thailanda are şi o cultură foarte vastă, ale căror timpuri străvechi domină şi acum tradiţiile thailandezilor.

Printre artă şi cultură, regăsim Grand Palace, templele Wat Arun, Wat Phra Kaew, Phanom Rung, Wat Pho, ruinele khmere de la Prasat Hin Phimai. În călătorii, iubeşti peisajele nonconformiste şi spectaculoase, îţi place să stai în natură, iar o vacanta in Thailanda nu se dă în lături nici de la minunăţiile naturale, păstrate de-a lungul miilor de ani pe pământ: Cascada Erawan, Parcul National Huai Nam Dang, Insulele Phi Phi, Golful Phang Nga, Parcul, National Khao Yai, Plaja Jomtien, Insulele Similan sau Plaja Ao Nang din Krabi. Thailanda creează evenimente specifice tradiţiilor asiatice, aşadar vei avea ocazia de a privi festivale inedite precum cel Vegetarian sau Festivalul Maimuţelor de la Lopburi, ziua de naştere a Majestăţii sale Regale sau petrecerea anuală Full Moon.

Cele mai bune oferte de circuite în Thailanda pentru anul 2019

Dal Travel îţi propune circuitul Thailanda – Malaezia – Singapore, cu o perioadă de 13 zile de şedere în cea mai frumoasă ţară asiatică. Pachetul turistic include micul dejun, prânzul şi cina, iar plecarea se va face în data de 5 octombrie 2019, atunci când clima este potrivită vizitele turiştilor. Bangkok-ul este principalul obiectiv turistic pe care trebuie să-l bifezi în acest circuit, iar asta pentru că farmercul oraşului, obiceiurile noi şi mâncarea tradiţională te vor introduce în noua lor lume orientală, lăsând mrejele să te cuprindă.  Oferta promoţională este de 780 de euro, plus 880 USD / loc într-o cameră double şi 595 USD supliment single, valabile pentru un grup de minimum 25 de turişti.

Descopera Asia de Sud Est: Thailanda – Laos – Vietnam – Cambodgia, un nou circuit al Dal Travel. Pachetul turistic presupune 17 zile de cazare la hotelurile alese, mese incluse, ghid de limbi străine, călătorie cu barca, plus costurile vizitelor în diferite locaţii. Bucură-te de noile oferte promoţionale şi vizitează Thailanda: pentru perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2019, preţul este de 3.830 USD pentru camera double şi 1.930 USD supliment single, iar pentru perioada cuprinsă între 1 mai şi 30 septembrie 2019, tariful este de 3.730 USD, respectiv 1.710 USD.

Sfârşitul anului 2019 îţi aduce circuitul turistic Myanmar si Thailanda de Nord & Triunghiul de Aur oferit de Dal Travel, cuprinzând peste zece locuri şi obiective de vizitat. Rezervă-ţi luna noiembrie pentru un circuit spectaculos în Thailanda. Vei avea parte de 15 zile senine şi călduroase şi de oferta de 680 euro, plus 2490 USD / loc în cameră double, respectiv 740 USD pentru supliment single.

Dal Travel este o agenţie de turism şi ticketing, reprezentând unul dintre cei mai importanţi Tour Operatori din România. Se află de 19 ani în domeniul serviciilor turistice, dobândind calităţi profesionale de înaltă calitate.

Citeste si 3 circuite exotice pe care nu le vei uita niciodata