Butoni mecanism ceas – accesoriu departe de a fi demodate! Asortati cu barbatul potrivit, butonii vor face furori la evenimente: de la un compliment subtil la conversatii spumoase, acestia vor atrage toate privirile spre personajul imbracat cu stil. Ofera-i un cadou masculin si practic, butonii sunt iPoti fi putin egoist cand vine vorba despre acesti butoni mecanism ceas Tourbillon. Nu trebuie neaparat sa ii pui pe lista de cadouri pentru barbati, chiar daca in mod sigur vei da lovitura. Ii poti pastra pentru tine, sa impresionezi oriunde mergi, cu niste butoni de camasa unici si eleganti.ntotdeauna o alegere potrivita!

I-ai vazut in vitrina magazinelor de camasi si accesorii vestimentare pentru barbati de-o multime de ori, dar ti-au parut atat de banali, incat i-ai ignorat de fiecare data; ba chiar, in ultima vreme, nici nu te mai uiti in directia lor, sa nu care cumva sa iti incarci campul vizual cu inutilitati. Cautarile pentru cadouri barbati pot fi, intr-adevar, coplesitoare. Ce nu stiai este ca acei butoni mecanism ceas se inscriu cu usurinta in categoria cadourilor inspirate si-ar trebui sa-i treci pe lista cat de curand.

Butonii se remarca printre alte cadouri pentru barbati deoarece acestia au o istorioara in spate care dateaza inca din secolul al XIII-lea. Astfel ca daca ai fi fost barbat prin anii 1200, probabil ca ti-ai fi legat manecile camasii cu bucati de piele si sfoara. Odata cu trecerea timpului, bucatile de sfoara au fost, pe rand, inlocuite cu ata colorata si bijuterii, butonii venind astfel in completarea unei tinute elegante. Butonii au supravietuit si anilor ’70, cand s-a incercat inlocuirea acestora cu nasturii.

Astazi, butonii reprezinta cartea de vizita unui barbat. Iti vorbesc despre gusturile barbatului de langa tine. Clipesc din ochi, indicand prosperitatea sa financiara. Dezvaluie cam cate ore a petrecut in fata oglinzii inainte sa ia masina si sa ajunga la petrecerea din seara asta. Ce fel de personalitate are, daca e un cuceritor, un tip amuzant (sigur are butoni haiosi) sau un barbat practic. Butonii sunt, dupa cum vezi, un cadou dificil pentru ca trebuie sa iei in calcul destul de multe aspecte, in acelasi timp insa, sunt declaratia de stil semnata de ambele parti: de cel care ofera & de cel care primeste.

Camasa cu butoni atrage atentia si este magnet pentru complimentele venite din partea doamnelor si domnisoarelor. Tine minte! Fie ca vorbim despre butoni cu mecanism de ceas, butoni personalizati sau butoni cu cristale Swarovski, in completarea unei tinute elegante si pentru reusita unui eveniment, butonii reprezinta un must-have!

Imaginea unui barbat rafinat, cu o personalitate puternica, se reflecta in ceasul pe care il poarta si butonii de la camasa, la fel cum pantofii vorbesc despre femeia care-i poarta. Si fix cum femeia nu are o singura pereche de pantofi in garderoba ei, nici barbatul care se respecta n-ar trebui sa aiba mai putin de 3 perechi de butoni camasa printre care una de butoni mecanism ceas, o alta de butoni multifunctionali si cea pe care i-o vei oferi tu. Accesoriile de tipul butonilor fac diferenta.

Speram ca te-am convins de cat sunt de esentiali butonii in conturarea unui portret masculin si ca urmatorul cadou pe care il vei oferi barbatului de langa tine va fi o pereche de butoni mecanism ceas.