Adesea, atunci cand incepi sa faci pregatirile pentru nunta, iti dai seama ca te afli in pragul unui univers cu totul nou si care functioneaza dupa propriile reguli. Mai mult decat atat, acest nou univers vine cu o nota de plata piperata – caz in care este normal sa incerci sa economisesti cat mai mult. Insa atunci cand vine vorba despre un fotograf profesionist de nunta (fie el din Bucuresti sau din provincie), investitia este una care merita toti banii. Mai mult decat atat, consider ca atunci cand iti alegi fotograful profesionist de nunta, nu trebuie sa te gandesti la cati bani economisesti ci, mai degraba, la cate amintiri frumoase vei primi.

Cel mai mare regret al majoritatii cuplurilor este ca nu au investit mai multi bani in fotografiile de la nunta. Petrecerea dureaza o zi si-o noapte si, o data ce totul se termina, singurele lucruri care iti raman sunt fotografiile. Acestea sunt cele pe care le vei impartasi ani la rand cu toata familia, cu prietenii, cu amicii si chiar cu acei cunoscuti care iti trec pragul doar o data pe an. Fotografiile de la nunta sunt primele marturii ale vietii voastre de cuplu si merita toata atentia!

In plus, daca ti se pare ca un fotograf profesionist de nunta este scump, asteapta sa vezi cat de scump este un amator! Orice suma de bani este prea mare atunci cand dai pe mana unui nestiutor o treaba de profesionist. Astfel risti sa te trezesti ca matusa ta favorita nu apare in nicio poza, ca nimeni nu a imortalizat primul vostru sarut sau ca fotograful a disparut exact atunci cand voi taiati tortul. Ca sa nu mai spun ca un amator care nu-si pune reputatia la bataie cu fiecare eveniment la care participa poate fie sa nu mai apara deloc la eveniment, fie sa nu-ti mai rapsunda la telefon dupa nunta, iar tu sa pierzi toate fotografiile!