Cum alegi cea mai buna firma curatenie Bucuresti?

Exista momente in care ai nevoie de curatenie generala. Fie ca vrei sa faci curat, pentru ca nu ai mai facut de mult, fie ca te muti intr-un apartament nou sau iti vinzi apartamentul si vrei sa oferi o imagine cat mai buna, curatenia este esentiala. In aceste conditii, ai doua optiuni: fie te apuci sa freci peretii si parchetul, fie apelezi la o firma de curatenie.

Daca esti din Bucuresti, esti o persoana norocoasa, deoarece cautarea dupa o firma curatenie Bucuresti nu este una tocmai grea. Exista un numar din ce in ce mai mare de astfel de firma care ofera solutii ieftine si eficiente. Chiar si asa, atunci cand contractezi o firma de curatenie trebuie sa stii exact cum o alegi si ce trebuie sa faci inainte de a o alege.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand alegi o firma de curatenie Bucuresti?

Primul pas este sa analizezi cu proprii ochi casa, pentru a stii ce anume este de facut. In cazul in care nu stii care este starea reala a casei, exista posibilitatea sa fii taxat mult mai mult la sfarsit pentru servicii care nici macar nu au existat. Fa-ti o lista cu locurile care au nevoie mare de curatenie si pastreaz-o pentru o analiza ulterioara.

Daca stii cu exactitate care sunt lucrurile pe care le vrei curatate, este timpul sa incepi cautarea. Este indicat sa optezi pentru o firma de curatenie care are un istoric cat mai bogat, un portofoliu de clienti si evident, pareri cat mai bune. Desi sunt sanse sa taxeze ceva mai mult decat firmele noi, ai garantia ca va face o treaba foarte buna.

Imediat ce ai contactat firma, asigura-te ca pui toate intrebarile despre pret si despre modul in care se va face curatenia. Intreaba despre numarul de persoane care va face curat, despre modul in care se face plata si despre solutiile cu care se curata. Este indicat sa semnezi un contract prin care firma sa isi ia angajamentul sa faca toata treaba de care ai nevoie.

Dupa ce ai stabilit toate detaliile, este timpul sa pleci de acasa. Orice firma de curatenie are nevoie de spatiu pentru a se desfasura, asadar, tot ce poti tu sa faci este sa te relaxezi si sa astepti sa ai o casa extrem de curata.