Cum iti alegi fotograful la nunta ta

Cum alegem fotograful de nunta

Fotograf Nunta Bucuresti

Tinand cont ca piata serviciilor fotografice este saturata cu numeroase oferte, alegerea unui Fotograf de Nunta este o intreprindere foarte grea, mai ales pentru “necunoscatori”, referindu-ma aici la cei care pentru prima data in viata au nevoie de un fotograf la nunta lor. La botez, lucrurile se simplifica foarte mult, experienta cumulata la nunta facand alegerea destul de usoara, de regula apeland la acelasi fotograf.

Cei care se afla in situatia de “prima data”, simt capitolul foto drept o loterie….si nu se inseala… Prea multe detalii tehnice pe care nu le cunosc, aparatura foto profesionala, echipamente specifice, blitz-uri, lumini, desfasurare, planuri, experienta fotografului…etc… Toate le gasesc sub forma sutelor de oferte din cautarea Google sau tinand cont de recomandarile prietenilor. Totusi exista criterii de diferentiere clare care va pot mari cu mult sansele de a trage lozul castigator, iar cele mai importante sunt pretul, imaginea si portofoliul fotografului de nunta. De ce? Pentru ca in pretul, imaginea si portofoliul unui fotograf de nunta se reflecta:

  • Calitatea si valoarea echipamentului cu care lucreaza
  • Calitatea fotografiilor realizate
  • Experienta in fotografie de eveniment
  • Nivelul de comunicare
  • Legalitatea si autorizatiile platite

Ce trebuie urmarit la un fotograf de nunta

Siteul web de prezentare, articole scrise despre fotografie, galeriile foto si videoclipurile reale de la evenimente, sunt, practic, cartea de vizita a fotografului de nunta. El trebuie sa se prezinte cum poate mai bine, sa se vada lucrarile sale iar mirii trebuie sa fie atenti si sa petreaca pe siteul de portofoliu, atata timp cat este necesar sa-si consolideze parerea. Cea mai mare greseala ( din pacate intalinita in 90% din cazuri ) este ca viitorii miri sa se uite doar la pagina cu preturi si la cea de contact. Pe siteul de prezentare Fotograf Nunta Bucuresti veti gasi tot ce va intereseaza in cazul in care aveti nunta in pregatire si ati ajuns la capitolul foto-video.

Sunt foarte multe aspecte care concura la reusita unei nunti din punct de vedere fotografic, atat tehnice cat si “umane”. Aspecte care, in necunostiinta de cauza, pot face alegerea destul de complicata pentru cineva care are nevoie pentru prima data de serviciile unui fotograf de nunta. Urmariti in amanunt siteul de prezentare al fotografului, puneti intrebarile corecte dar personale ( nu preluate de la prieteni ) la interviu si veti trage lozul castigator.

Puteti investi putin sau mult in capitolul foto-video  la nunta voastra. Diferente exista si sunt cunoscute si recunoscute intre fotografii de evenimente. Noi cei de la Fotolight speram ca au fost utile informatiile din acest articol si va asteptam pe siteul nostru de prezentare Fotograf Nunta Bucuresti