mesage de dragoste

Din ce in ce mai multi tineri se despart astazi in Romania si vad din ce in ce mai multe cupluri care nu pot supravietui mai mult de 2-3 ani si asta poate in ciuda faptului ca se iubesc enorm. 

Care sunt motivele pentru care tineri se despart atat de repede

In primul rand este vorba de partea financiara. Marea majoritate a cuplurilor de despart din cauze financiare pentru ca societatea din ziua de astazi ne atrage in foarte multe “capcane” si uitam de lucrurile importante.

Un alt motiv al despartirilor o reprezinta jocurile de noroc gen pariuri sportive sau “pacanele”. Este dorinta unor tineri de a se imbogati cat mai repede cu o suma cat mai mica.

Unul din cele mai importante motive este lipsa comunicarii intre parteneri si atitudini diferite. Ceva de genul “O iubesc, dar nu sunt prostul ei” sau “Il iubesc dar nu ma asculta niciodata si face numai ce vrea el”.

Ce ar trebui facut ca un cuplu sa reziste mai mult ?

Daca simtiti ca sunteti aproape de o despartire insa aveti inca sentimente de dragoste puternice pentru actualul partener ar trebui sa reactionati. In primul rand incercati sa discutati ce va nelinisteste

Abordati o atitudine calma fara a ridica vocea, chiar daca in schimb o sa primiti numai critici si chiar daca partenerul va ridica vocea, incercati sa transmiteti acest mesaj, si anume “draga mea, doresc sa trecem impreuna peste tot si sunt dispus sa trag linie si sa mergem mai departe, pentru ca te iubesc”.

Dupa ce lucrurile vor deveni oarecum la normal incercati sa facei cat mai multe declaratii de dragoste pentru persoana de langa voi. Cuvintele frumoase spala multe fapte urate.

Trimiteti mesaje de dragoste cand este la servici sau cand este plecat in alt oras. Transmiteti sentimentul ca cineva se gandeste la tine oricand si oriunde te afli. Este foarte important.

Povestea voastra de iubire trebuie sa mearga mai departe orice ar fi pentru ca mai devreme sau mai tarziu oameni pot trai cu sentimente de regret pentru despartire si se pot ajunge la cazuri de depresie sau alte boli psihice.

Intr-o relatie puneti accentul in primul rand pe intelegere si convienturie iar partea financiara sa fie pe locul al doilea.