De ce este important să ai și accesori pentru remorca ta?

Odată cumpărată, o remorca îți va fi de mare ajutor, fie că este vorba de muncă agricolă, de servicii în domeniul construcțiilor sau de tractări auto. Însă, dacă îi vei adăuga și accesoriile corespunzătoare remorcii tale, îi vei crește utilitatea.

Remorca reprezintă un ansamblu care ajută la tractarea sau transportarea deșeurilor mult mai rapid și ușor iar pentru a alege modelul care se potrivește nevoilor tale, vizitează depozitul de remorci urmând să găsești aici o gamă variată de modele pentru toate necesitățile.

Aici vei găsi toate tipurile de remorci de care ai nevoie, dar și accesori pentru acestea de toate tipurile.

Care sunt accesorile potrivite pentru remorci?

Kitul pentru mașină și sistemul de protecție pentru frână și roată sunt printre cele mai cunoscute.

Pe lângă acestea mai există și opritor stecher complet, protecția pentru vreme, cuplaj protecție complet, iar pentru siguranța ta și a remorcii tale poți cumpăra și un sistem antifurt.

Incuietoarea de oțel, placa de frână și un control remorcă împachetat sunt și ele necesare iar pentru a putea păstra toate accesorile pentru remorca ta la un loc, există cutiile pentru scule și accesorii.

De ce să ți cont când îți alegi remorca și accesorile?

Materialul din care este construită este primul lucru la care trebuie să te uiți. Acesta trebuie să facă față atât greutății încărcăturii, dar și expunerii la condițiile meteo. În general cel mai rezistent material este cel metalic, iar pentru a putea susține greutatea, axul trebuie sa aibă o lungime de de cel puțin 2,5 cm.

Nu trebuie să uităm nici de ladă și roți iar capacitatea de încărcare trebuie să corespundă cu activitatea la care ai nevoie de remorcă.

Remorcile utilitare au de obicei  o construcție de tip clasic cu 2 roți și margini înalte, putând fi utilizate la aproape toate muncile grădinii. Părțile laterale pot fi desfăcute sau lăsate în jos, pentru a încăpea o încărcătură mai voluminoasă, dar și pentru a fi mai ușor de curățat.

Remorcile basculabile au 3 roți sau 2 roti, precum un model utilitar, dar dețin și containerul prevăzut cu balamale. Datorită acestei platforme, utilizatorul poate descărca și încărca ușor și rapid.

Remorcile tip platforma sunt construite cu o suprafață plană, iar marginile lipsesc. Astfel, poți transporta cu ele obiecte care depășește patul remorcii, precum crengi sau obiecte voluminoase. Acestea necesită o prelată, pentru protejarea conținutului.

Trebuie să cunoaștem toate aceste detalii pentru a putea decide mai apoi ce accesori putem atașa remorcii noastre.

După ce stabilești exact ce remorcă dorești să îți cumperi sau ai deja și îi cunoști detaliile necesare, poți decide dacă accesorile pe care dorești să le achiziționezi se potrivesc cu tipul remorcii tale. Trebuie să ai grijă și la mărcile accesorilor de remorcă.

Acestea diferă și ar fi recomandat să ai grijă să se potrivească cu modelul remorcii.

Astfel, cu accesoriile potrivite pentru remorcă, munca ta va fi de două ori mai ușoară iar remorca ta  va căpăta utilizări multiple.