Cat de important este sa parcurgi toti pasii in obtinerea carnetului de conducator auto si cum te poate ajuta scoala de soferi pentru care optezi sa fii un sofer responsabil in trafic? Afla mai jos cum ne implicam in formarea abilitatilor tale de conducator auto si cum iti asiguram obtinerea carnetului auto in cele mai sigure conditii.

Este momentul sa fii si tu conducator auto! Fie ca esti o persoana activa si ai nevoie de libertate in miscare in ceea ce priveste transportul auto independent sau ca ai implinit 18 ani si poti fi apt pentru a intra in trafic, Scoala de soferi Max iti ofera nenumarate motive sa aplici pentru cursurile de obtinere a carnetului auto, sustinandu-te cu numeroase oferte pentru elevi si studenti, cat si pentru cei care aleg modalitatea de inscriere online.

Scoala de soferi Max isi propune sa ofere toate conditiile unei invatari eficiente si deprinderi ale condusului, abordand o atitudine profesionala si corecta, implicand cursantul atat in exercitiul practic, cat si teoretic al sofatului.

Pentru noi implicarea este cheia, asa ca vom incepe prin a-ti pune la dispozitie instructori auto specializati cu experienta nu doar tehnica, cat si didactica. Respectul fata de cursantii scolii noastre si suportul pe care il acordam la fiecare sedinta de condus, ofera cursantului incredere in capacitatile proprii si ii creeaza oportunitatea sa isi dezvolte abilitatile de conducator auto.

Pentru un mediu de invatare sigur si incurajator, punem la dispozitie autoturisme moderne echipate corespunzator, verificate periodic si bineinteles cu dubla comanda, pentru o siguranta garantata si o experienta unica de sofat. Cel mai important pentru un incepator este sa fie confortabil cu masina pe care deprinde primele cunostinte in arta sofatului, astfel ca am ales autoturisme de marca germana, care sa sustina cursantul in procesul de invatare.

Bineinteles, nu putem scoate din discutie suportul teoretic pe care nu dorim sa il neglijam in fata cursantilor, bazandu-ne pe un stil de predare cuprinzator, care sa raspunda nevoilor unui incepator pentru a creste la rang de profesionist. Suntem deplin convinsi ca baza unui sofer bun sunt cunostintele teoretice care il ajuta sa reactioneze mult mai responsabil si preventive la volan, cunoscand toate aspectele sofatului si a implicarii acestuia in trafic.

Pentru mai multe detalii si raspunsuri la intrebarile tale, te asteptam la sediul nostru din Sos Mihai Bravu