Direct de la aeroport, oriunde vrei tu

Aglomerație, bagaje, stresul de a ajunge la timp la destinație…Te-ai săturat de toate acestea?
Atunci este momentul să te orientezi spre serviciile unei firme de închirieri auto Otopeni iar pentru a beneficia doar de servicii de calitate, alege o companie cu vechime de câțiva ani, care se caracterizează prin promtitudine și atenție la toate detaliile necesare pentru că închirierea unei mașini de la noi să fie o experiență plăcută, confortabilă și sigură.

Ce servicii sunt incluse?

Mai întâi trebuie să te decizi dacă dorești o închiriere pe termen scurt, mediu sau lung.
Livrarea și returnarea autovehiculelor se face la și de la adresa indicată după o inspecție detaliată a autovehiculului pentru a asigura un nivel de siguranță ridicat și confort în exploatare. Livrarea se face de asemenea cu rezervorul plin și autovehiculul spălat atât în interior, cât și în exterior.
Asigurări, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc sunt asigurate pentru întreaga flotă, trebuie doar să alegi ce mașină îți dorești. ținând cont că toate mașinile au o vechime de maxim 3 ani.
Pentru închirierile auto din otopeni există și Asistență rutieră și telefonică 24/24 iar în caz de imobilizare, vehiculul este înlocuit.

Cum procedez?

Este foarte simplu. Alegi dată și ora la care ai nevoie de o închiriere auto direct la aerooportul Otopeni, apoi te decizi care este mașina pe care vrei să o închiriezi și pe ce perioadă. Apo îi contactezi pe cei de la firma de închiriere auto și stabilești toate detaliile. Poți face acest lucru fie telefonic, fie prin email, după cum te simți mai confortabil.

În ceea ce privește înnapoierea mașinii, lucrurile decurg la fel de simplu. Trebuie doar să stabilești cu o zi înainte cu persoana de contact, ora și punctul de întâlnire.

Singure condiții sunt ca autovehiculul să fie returnat în aceeași stare în care l-ai primit (nivel combustibil). În caz contrar, costurile pentru aducerea autovehiculului la starea de la livrare vor fi facturate către tine și să nu uiți de revizia periodică.

Astfel, acum cu firma de închirieri auto Otopeni, nu mai trebuie să îți mai faci griji, să ajungi la timp la aeroport sau să te plimbi cu bagaje în Otopeni.

Așadar, firma de închirieri auto Otopeni oferă siguranță și confort în călătoria ta spre și de la aeroport, punând pe primul loc respectul față de client, angajați, furnizori, mediu și comunitate, bazându-se pe punctualitate, disponibilitate și flexibilitate.