Graphic IT: Despre functionalitatea imaginilor de tip vector

Imaginile vectoriale pot fi create in programe precum PhotoShop, DrawPlus si Illustrator. Daca ati auzit in trecut de brand marketing, ar trebui sa stiti ca acesta devine o profesie vizuala intr-o lume digitala.

 

Milenarii doresc sa faca o cautare, sa scrie cateva cuvinte si sa cumpere imediat un produs de pe un site in care pot avea incredere.

 

Imaginea brandului dumneavoastra este imbunatatita de imaginile pe care le alegeti, iar calitatea vizuala a acestora este cheia succesului. Imaginile Vector, care se potrivesc cu orice rezolutie fara a-si pierde calitatea, sunt de nepretuit pentru majoritatea campaniilor de marketing.

 

Poate ca cel mai mare avantaj al imaginilor vectoriale este optiunea de a le redimensiona pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Potrivit electronics-online.ro, nu exista nicio intrerupere a imaginii atunci cand reformatati si redimensionati aceste tipuri de fisiere.

 

Astfel, nu veti risca sa amenintati integritatea vizuala in scopul de marketing. Deoarece isi pastreaza calitatea originala, imaginile vectoriale pot fi reutilizate in mai multe campanii de marketing, pe site-ul dumneavoastra, intr-un video promotional si oriunde aveti nevoie de o imagine calitativa.

 

Grafica vectoriala ofera imagini vizuale si indraznete utilizand curbele Bezier. Astfel, imaginile vectoriale nu sunt impotmolite cu detalii inutile.

 

Ele va ajuta sa redati o poveste si sa creati o imagine puternica prin design. In plus fata de a fi eleganta, natura neclintita a graficii vectoriale produce  in mod inevitabil imagini solde si moderne. In actualul peisaj de marketing grafic, mai putin este mai mult.

 

Clientii raspund la imaginile care sunt focalizate si urmaresc sa atraga atentia fara a le distrage atentia.

 

„Capacitatea de incarcare” inseamna ca, datorita constructiei lor, imaginile vectoriale se incarca mai repede in comparatie cu imaginile bitmap traditionale.

 

Accelerarea paginii web imbunatateste experienta utilizatorului si maximizeaza efectul SEO. In plus, dimensiunea fisierului unei imagini vectoriale este de obicei foarte mica.

 

Cel mai important, imaginile vectoriale pot fi achizitionate online in pachete mari, in schimbul unir costuri mici. Avand in vedere optiunea ca imaginile vectoriale sa fie reutilizate, rentabilitatea investitiei pentru imaginile vectoriale poate fi atractiva.

 

Puteti utiliza imagini vectoriale pentru infografice, bannere, logo-uri si pictograme, astfel incat sa puteti profita la maximum de achizitia dumneavoastra.

 

Daca aveti un buget modest de marketing, puteti gasi imagini vectoriale profesionale si accesibile pe pe platforme dedicate in mod deosebit parteneriatelor de promovare. Acestea vor da startul campaniei dumneavoastra de marketing si va vor oferi o mai mare flexibilitate si control in proiectarea de strategii bazate pe grafica vectoriala. Editarea si crearea acestor imagini vectoriale este intuitiv simpla in Adobe Illustrator, ceea ce inseamna ca puteti  interveni cu sfaturi personalizate peste planul de marketing al expertilor.