Idei inovative pentru terase de lux! Sun Leader

 

Era investițiilor inteligente este adoptată acum și în România, iar oamenii întreprinzători încep să promoveze în mod curajos idei din cele mai inovative care fac viața mai ușoară și mai confortabilă. Pasiunea, viziunea și curajul sunt atributele care îi ajută pe antreprenori să ia inițiativă și să își transforme planurile îndrăznețe într-o realitate care aduce satisfacții zi de zi.

Cu aceste valori a plecat și Sun Leader la drum la începutul carierei sale de afacere nouă, proaspăt concepută pentru a aduce bucurie și confort pe terasele oamenilor. Care a fost motivația principală a domnului Eugeniu Lisnic atunci când a hotărât să aducă această noutate în domeniul construcțiilor, arhitecturii și designului exterior? Ca Sun Leader să nu fie doar încă o companie care comercializează Pergole retractabile, ci să pună calitatea produselor pe primul loc!

Sun Leader și-a început activitatea oferind soluții de calitate superioară rezistente în timp pentru reamenajarea teraselor, colaborând cu companii cu multă experiență și renume. Calitatea germană necontestată a vopselurilor, tehnologia franceză de ultimă generație și seriozitatea colaboratorilor bulgari i-au determinat pe cei de la Sun Leader să garanteze rezistența îndelungată a Pergolelor retractabile automatizate.

Atunci când există o cale mai sigură, de ce să o urmezi pe cea mai ușoară? Pergolele retractabile cu control prin telecomandă sau prin aplicație mobilă oferă protecție împotriva tuturor factorilor externi, aduc umbră și păstrează o atmosferă plăcută chiar și la temperaturi extreme. Membrana din PVC cu inserție de carbon este impermeabilă și se poate retrage oricând, lăsând soarele pe terasă și cerul înstelat mai ușor de observat. Structura din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic se poate atașa unei clădiri sau se poate monta ca structură independentă, oferind posibilitatea de a fi închisă în lateral. Iar varietatea modelelor și culorilor, opțiunea iluminării cu sisteme Hot Ray sau adăugarea senzorilor de ploaie sau vânt personalizează câte o pergolă perfectă pentru fiecare spațiu de relaxare.

Antreprenorii din domeniul HoReCa pot beneficia cel mai mult de avantajele pergolelor retractabile atunci când aleg să închidă părțile laterale cu sisteme de închideri din sticlă securizată. Fie că optează pentru închideri manuale din sticlă tip Sliding sau sisteme automatizate tip Trecere sau Balustradă, restaurantele și cafenelele își pot mări fluxul de clienți printr-o simplă apăsare pe buton! Verile fierbinți și iernile prea reci pentru a atrage clienți pe terasă sunt acum doar mituri pe care tehnologia te ajută să le desființezi.

Ca închideri laterale ale căror scop principal este de a ține umbră, Sun Leader aduce pe piață sistemele de umbrire tip Zipscreen. Acționat tot cu ajutorul telecomenzii, Zipscreen-ul este confecționat dintr-un material perforat care se rulează în partea superioară. Oferă protecție solară, intimitate și lasă aerul să circule în interior.

Dacă ai construit castele în aer, nu ai muncit degeaba – acolo ar trebui să fie. Acum clădește o temelie sub ele – Henry David Thoreau. Față de pergola cu garanție de 30 de ani și închiderile din sticlă care permit deschiderea și închiderea teraselor oricând este nevoie, pardoseala exterioară trebuie să fie la fel de rezistentă și atractivă. Un decking din lemn termotratat sau WPC aduce un aport la fel de mare ca și restul terasei la design-ul locației.

Fiecare dintre aceste soluții moderne și idei inovative care intră în sfera Premium ca și raport calitate-preț, transformă terasele în niște oaze de relaxare All Seasons perfecte pentru orice anotimp. Tehnologia este acum mai aproape ca oricând, iar luxul nu mai este un subiect tabu.

 

Living The Premium Lifestyle by Sun Leader!

Pergole pentru acoperirea teraselor, sticla securizata pentru terase inchise. Wintergarden Sun Leader
Sun Leader – Pergole cu acoperis retractabil automatizate cu structura de aluminiu si membrana PVC, inchideri din sticla securizata manuale sau automatizate, sisteme de umbrire Zipscreen, Decking pardoseala exterioara din lemn termotratat si WPC cu plastic, mobilier si incalzire pentru terase.