Importanta igienizarii mainilor in situatii delicate

Situatia globala actuala necesita mai mult decat oricand o igiena adecvata a mainilor, precum si o protectie impotriva contactului cu suprafetele utilizate frecvent de multe persoane.

Hygenium intelege nevoia consumatorilor de a se proteja impotriva Coronavirus si atat pentru proprietarii de afaceri care doresc sa-si protejeze atat angajatii si clientii, cat si factorii de decizie la nivelul institutiilor locale care au autoritate asupra zonelor comune. Astfel, intalnim satisfactia acestei noi nevoi de precautie impotriva noului virus, prin solutii inovatoare care ne vor facilita depasirea acestor momente critice.

Cand trebuie sa ne spalam pe maini?

In mod normal, mainile sunt purtatoare a numerosi germeni si trebuie spalate cu rigurozitate in urmatoarele cazuri:

  1. dupa ce mergeti la baie;
  2. inainte de la face mancare, sau de a manca;
  3. cand sunt vizibil murdare;
  4. dupa tuse sau stranut, in cazul in care stranutati in mana.

Pentru a evita problemele despre care am tot vorbit pana acum, este necesar sa va spalati pe maini cu responsabilitate si sa va protejati maini. Printre cele mai eficiente solutii este sa optati pentru manusile medicale, special realizate pentru protejarea impotriva bacteriilor.

Protejarea mainilor

Manusile medicale sunt accesorii esentiale la ora actuala mai ales pentru persoanele care activeaza in domeniul sanatatii, mai exact cei care lucreaza intr-un mediu medical. Manusile nu numai ca protejeaza, ci creeaza si o zona de siguranta atat pentru furnizorii de servicii medicale, cat si pentru pacienti. Manusile medicale sunt fara doar si poate articole de unica folosinta, fiind de altfel disponibile intr-o varietate de materiale precum: latex, cauciuc nitril, vinil si neopren. Unele manusi medicale sunt pudrate cu amidon de porumb, in asa fel incat permite utilizarea rapida a acesteia.

Insa, o importanta capitala o au si produsele de dezinfectare cum ar fi gelul antibacterian Hygenium care ne ajuta sa ne pastram mainile curate si ferite de orice bacterii cu ajutorul solutiei speciale din care este realizat, mai exact cel putin 60% alcool.

Anterior vorbeam despre manusile chirurgicale, astfel chiar daca va protejati mainile cu ajutorul acestora este necesar ca aceste manusi sa fie igienizate in egala masura cu mainile. Si asta pentru ca veti umbla cu mainile de ici – colo cu aceste manusi, fapt pentru care igienizarea si dezinfectarea acestora este esentiala si chiar obligatorie.

Beneficiile dezinfectantilor

Dezinfectarea continua a mainilor, este principalul pas pe care il putem face in special la momentul actual, pentru a evita imbolnavirea si raspandirea germenilor catre cei din jurul nostru si catre noi. Numeroase boli si afectiuni sunt raspandite din cauza lipsei unei igiene riguroase care vizeaza in mod special spalarea mainilor cu sapun si cu apa curata, sau in cazul in care nu avem acces la o sursa de apa sa optam pentru produsele dezinfectante pentru maini.

Gama de produse hygenium este mereu gata sa vina in ajutorul dumneavoastra in astfel de situatii delicate, atfel incat va pune la dispozitie numeroase produse dezinfectante atat pentru maini, cat si pentru suprafete, sau pentru igienizarea veselei.

Produsele se pot achizitiona de pe site-ul oficial al magazinului online grupdzc.ro…