Oricat de bine este gandita afacerea ta si oricat de putin impact crezi ca au aparentele, cu totii stim ca prima impresia defineste orice relatie de business. De aceea, ai nevoie de o adresa care sa inspire incredere si respect in ceea ce vrei sa oferi.

Daca afacerea ta este inca la inceput si nu ai nevoie de o locatie fizica insa iti doresti o adresa de prestigiu pentru toate activitatile tale administrative si de protocol, atunci solutia ta este sa profiti de serviciile oferite de Regus.

Regus reprezinta viitorul in modul in care abordam spatiile pentru birouri. Pe langa inchiriere de birouri in cele mai mari centre de afaceri din Bucuresti, Regus ofera birouri part-time si spatii de birouri adaptate nevoilor fiecarui client.

Insa, serviciul relevant pentru cei care doresc doar o adresa de incredere este oferta biroului virtual. Biroul virtual de la Regus reprezinta o noua etapa pentru cei care devin noile autoritati in lumea afacerilor. Daca un birou traditional reprezinta o incapere sau un etaj intr-o cladire de birouri, un birou virtual este un concept inovator care iti ofera libertatea de a-ti conduce afacerea de oriunde in lume dar cu o adresa stabila intr-unul din cele mai renumite centre de afaceri aflate la dispozitia ta.

Biroul virtual este o adresa pe care tu o alegi intr-unul din centrele Regus. Aici tu vei putea tine intalniri in persoana sau folosind mijloacele tehnologice puse la dispozitia ta. Incluse in pretul biroului virtual sunt serviciile receptiei – preluare si semnare a corespondentei, oficii de gazda pentru oaspeti si preluarea invitatiilor – posibilitatea de a utiliza salile de conferinta si intalnire, acces la toate facilitatile – camera de copiere, fax, proiectoare, bucatarie, etc. – si la zonele la comun (sali de asteptare, holuri, etc.). Toate acestea la cele mai prestigioase adrese de business din oras.

Fie ca ai o afacere in plina expansiune sau una care se afla la inceput de drum, Regus te poate ajuta sa descoperi cea mai buna solutie pentru spatiul tau de birouri conform ultimelor standarde ale industriei.

Cu peste 3000 de locatii in 900 de orase din 120 de tari, Regus ofera servicii, solutii si centre de afaceri adaptate tuturor tipurilor de afacere: de la cele mai mari la cele mai mici.

Aproape 30 de ani de experienta au facut din Regus o autoritate in domeniul satisfacerii nevoilor afacerilor aflate intr-o stare de permanenta fluctuatie in cursa pentru a fi cei mai buni din domeniul lor.