Amenajarea exteriorului unei locuinte este de cele mai multe ori un proces care necesita mult timp si dedicare din parte a proprietarilor. Indiferent ca vorbim despre curte, despre gradina sau despre alte zone si elemente exterioare, un lucru este cert si anume faptul ca deciziile pe care le luam joaca un rol important in ceea ce priveste o amenajare exterioara de succes. Locuintele moderne se fac astazi remarcate prin arhitecturi impunatoare, dar si prin elemente de decor cat mai simpliste. Gardurile si portile moderne indeplinesc astazi mai mult decat un rol functional, fiind totodata niste elemente exterioare cu o importanta componenta estetica pentru locuinta. Alegerea unui gard potrivit este de cele mai multe ori un capitol care genereaza adevarate batai de cap in contextul in care vorbim deja despre o diversitate din ce in ce mai mare de modele de astfel de elemente.

Arhitectii, cat si designerii de exterioare ne incurajeaza astazi sa ne indreptam atentia inspre simplitate. Spre exemplu, daca in trecut portile si gardurile din fier forjat reuseau sa impresioneze prin complexitatea lor, iata ca in prezent lucrurile s-au schimbat putin in sensul ca simplitatea este mai actuala ca niciodata. In conditiile actuale, din ce in ce mai multi proprietari de case isi indreapta atentia inspre porti si garduri din aluminiu. Davos este o companie care a inteles perfect care sunt necesitatile proprietarilor de locuinte in ceea ce priveste aceste elemente, motiv pentru care ne intampina cu o gama mai speciala de porti si garduri din aluminiu sub colectia care poarta denumirea de Prisma. De ce sa alegi un gard sau o poarta din aceasta colectie pentru locuinta ta? Iata cateva motive solide in acest sens.

Colectia de garduri si porti impresioneaza prin modalitatea de constructie.

Portile si gardurile din aluminiu care alcatuiesc colectia Prisma sunt parca create de un iluzionist foarte iscusit, care a reusit sa creeze un adevarat “spectacol” de forme prin intermediul acestor elemente. Colectia Prisma este dedicata tuturor acelor proprietari care isi doresc unicitate si modernitate pentru locuintele lor. Portile si gardurile din aceasta categorie reusesc sa mascheze de minune orice univers interior. Alegand aceasta colectie, vei avea posibilitatea de a tine departe privirile indiscrete ale trecatorilor care nu de putine ori se strecoara in proximitatea locuintelor noastre.

Produsele din colectia Prisma permit aerului sa circule corect.

Este adevarat ca de cele mai multe ori dorim sa ne bucuram din plin de intimitate, fapt pentru care alegem porti si garduri pline, insa de putine ori luam in calcul faptul ca in conditii de vreme rea, acest lucru poate duce la distrugerea acestor elemente. Colectia Prisma este construita insa intr-un mod mai aparte din acest punct de vedere. Dat fiind faptul ca gardurile si portile din aceasta colectie dispun de spatii intre elementele componente, acest lucru permite aerului sa circule, astfel ca poarta si gardul tau sunt in deplina siguranta chiar si in plina rafala.

Poarta aluminiu – www.davos-europe.com