Pentru cei mai multi dintre noi, vine un moment in care ne uitam in jurul camerei noastre de zi si observam ca nu mai are sclipirea pe care o dorim. Poate ca ai adoptat o tendinta in urma cu cativa ani, care acum se simte invechita si depasita, sau poate ca ai adaugat pe cineva in gospodaria ta care a propus mobilier mai putin ideal.

Indiferent de rationamentul dvs., majoritatea oamenilor sunt pregatiti pentru o actualizare a stilului la o anumite perioada de timp.

Dar stiind ca doriti o mica renovare a camerei de zi este cu mult diferita de realizarea efectiva a acesteia. Din fericire, exista cateva mici modificari pe care le puteti face in spatiul dvs. pentru a va transforma complet aspectul, fara a fi nevoie sa investiti in mobilier scump sau in lucrari de revopsit.

Urmatoarele actualizari simple sunt un usor de aplicat si te vor ajuta sa te reindragostesti de spatiul tau din fiecare unghi.

 

Schimbati pernele

Unul dintre cele mai rapide si mai simple moduri de a-ti transforma designul camerei de zi este sa iti actualizezi pernele ornamentale. Aceste accente sunt adesea primele lucruri pe care oamenii le observa atunci cand intra intr-un spatiu si au puterea de a-ti imbogati aspectul cu mai multa culoare, stil si personalitate.

 

Schimbati covorul

Covoarele au un avantaj pentru a asorta diferite elemente, astfel incat sa adaugati un covor intr-un loc care nu a fost unul sau sa-l schimbati pe cel vechi cu unul nou. Astfel oferiti un aspect nou camerei dvs. de zi, adaugand o pata de culoare delicata si pufoasa la atingere.

 

Actualizati nuantele peretilor

Peretii unei incaperi detin multa putere cand vine vorba de definirea designului acesteia. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa repetati intregul proces pentru intreaga camera pentru a avea un anume impact; pur si simplu schimbarea tapetului de perete este suficienta pentru a crea o mare schimbare.

 

Rearanjati mobilierul

Ceea ce este deosebit de grozav la aceasta idee este ca nu trebuie sa adaugati nimic nou in spatiul dvs. Prin simpla reamenajare a mobilierului, puteti transforma complet aspectul camerei de zi.

 

Cand reamenajati, asigurati-va ca aveti grija de incarcatura vizuala. De exemplu, daca aveti un articol mare pe o parte a camerei, echilibrati-l cu un element la fel de mare sau cu un grup de articole mici pe cealalta parte.

 

Actualizati masuta de cafea

Masuta ta de cafea este in esenta elementul central al livingului, astfel incat actualizarea aspectului mesei de cafea – sau crearea uneia in primul rand – este o modalitate excelenta de a reimprospata aspectul.

 

Montati rafturi

Rafturile sunt un plus stelar in camera de zi pentru ca nu preiau niciun metru patrat in timp ce va prezinta obiectele preferate pentru a reflecta personalitatea si sensibilitatea stilului.

 

Puteti sa atasati rafturi mici pentru a afisa mici ornamente preferate si pentru a adauga un plus aspectului camerei de zi. Locul unde lucrezi, traiesi sau iti petreci majoritatea timpului trebuie sa fie spatiul tau perfect pentru a te simtii bine in fiecare clipa. Afla mai multe despre obiceiurile femeilor de pe acest site.