Cafeaua este foarte „fierbinte” acum – atat in sens propriu, cat si figurat. Niciodata nu a fost un moment mai oportun pentru a investi intr-o franciza de cafenea.

Francizele de cafenea au ajuns sa fie o afacere profitabila care acomodeaza diferite gusturi ale fanilor mici boabe maro din intreaga lume. Modelul de franciza este perfect pentru afacerea cafenea. Piata pentru cafea ramane puternica, iar oportunitatile pentru operatori sunt foarte promitatoare. Exista un flux stabil de clienti, care nu este limitat doar la orele diminetii. In afara de cafea, poti comercializa si alte produse ca mici gustari, sandvisuri, ceai sau suc de portocale. Toate astea formeaza o oportunitate de business foarte atragatoare.

Industria cafelei este unica atunci cand vine vorba de abordarea sistemului de franciza cafenea. Toate francizele de top sunt fie detinute de corporatii sau nu ofera francize in toate zonele unde exista cerere pentru asa ceva. Totusi micile firme au inceput sa castige teren, iar francizele cafenea devin o priveliste comuna in aproape toate orasele din lume.

Franciza cafenea este ideala pentru oricine este pasionat de cafea si doreste sa porneasca propria afacere, dar nu are investitia initială necesara. Cu suportul complet al unei francize cafenea, poti deveni proprietarul propriei cafenele sub umbrela companiei-mama.

Ce inseamna asta pentru tine? Nu va mai trebui sa te gandesti la strategii de marketing si la construirea numelui unui brand sau la atragerea unei anumite categorii de clienti. Franciza cafenea aduce cu sine experienta completa a companiei, trucuri de marketing, suport non-stop atât tehnic, cat si logistic si un know-how testat si eficientizat de-a lungul anilor de experienta deja trecuti sub centura.

De asemenea, o franciza cafenea iti ofera libertatea totala de stabilire a propriului program si a meniului pe care vrei să il servesti. Singurele limite impuse sunt respectarea identitatii francizei si comercializarea produselor acesteia. Ce vei face cu ingredientele brute depinde de tine: specialitatile tale pot fi conform retetelor traditionale sau le poti personaliza si crea noi retete pline imaginatie. Un strop de unicitate iti garanteaza clienti fideli si ajuta la diferentierea ta pe piata.