Principalele caracteristici ale unui leasing auto

Principala caracteristica a unui leasing auto, este ca firma de leasing ramane proprietarul pana la achitarea integrala a masinii. Este greu pentru cineva sa fie constient din punct de vedere moral dar, pe de alta parte, a nu avea proprietatea inregistrata pe numele tau, este foarte benefic.

Pro leasing auto

Procedura de incheiere a unui contract de leasing este simpla. Vei avea nevoie de:

  • Un minim de documente, termenele limita pentru aprobarea cererii sunt cerinte scurte si loiale in functie de venitul si varsta clientului. Toate actiunile suplimentare necesare pentru asigurare, inregistrare, inspectii tehnice sunt efectuate de Elite Cars Leasing si cu toate acestea, nu pe cheltuiala ta, ci incluse in platile de leasing. De asemenea, ofera clientilor contracte de leasing pentru camioane cu remorca si rezolva rapid o problema care poate aparea la plata sumelor de asigurare pentru accidente.
  • Lipsa de taxe si taxe ascunse – la firma de leasing Elite Cars Leasing se platesc doar costurile de tranzactie notariale.
  • Reduceri pentru masinile noi, oportunitatea de a achizitiona echipamentul potrivit sau un model rar – sunt prevazute cu acorduri de parteneriat intre compania de leasing Elite Cars Leasing si dealerii auto.
  • Decizie urgenta cu privire la incheierea contractului.
  • Posibilitatea de a stabili parametrii individuali si programul de plata pentru fiecare client, aplicand „conditii de credit” la sfarsitul termenului contractului. Daca situatia financiara se schimba, conditiile pot fi revizuite, de exemplu, durata este crescuta si dimensiunea platilor este redusa proportional.
  • Poti opta pentru aproape toate tipurile de vehicule – noi si second hand. Poti lua o masina pentru pasageri, un camion, precum si alte tipuri.

Caracteristicile procedurii

Procesul de achizitionare a unei masini in leasing de la firma Elite Cars Leasing arata astfel:

Clientul selecteaza modelul si marca. Locatorul face o achizitie si transfera bunurile catre locatar pe baza unui acord supus inregistrarii notariale. Clientul transfera suma de plata convenita catre companie (intre 10-20 si 40-50%) si primeste masina pentru utilizare la transfer. Principalele costuri ale unei masini achizitionate in leasing (asigurare, inmatriculare, intretinere, taxe) sunt suportate de locator. Locatarul este obligat sa plateasca platile in mod regulat lunar. Dreptul de proprietate asupra bunului, revine dupa achitarea completa a masinii.

Imprumuturile acordate persoanelor fizice in multe institutii bancare sunt reprezentate nu numai de tipurile obisnuite de imprumuturi, ci si de leasing auto. Principalele puncte ale contractelor de leasing sunt reglementate de lege, conform carora doua parti incheie un acord privind achizitia de proprietati. Particularitatea este ca bunurile sunt alese de locatar (locatar), iar achizitia unei masini, se face de catre locator (locator) pe cheltuiala sa. Apoi obiectul este dat pentru utilizare temporara unei persoane fizice contra cost si cu dreptul de rascumparare ulterioara.