Samsung pregateste lansarea unui telefon cu un zoom uimitor

Cei de la Samsung pregatesc lansarea unui telefon cu un zoom destul de mare. In doar 3 luni, vom afla ceea ce ne-a pregatit Samsung pentru anul 2020. Vom avea parte asadar de un telefon Galaxy S11, acest telefon avand un set nou de camere. Una dintre aceste camere va beneficia de o capacitate deosebita. Acesta ar trebui sa fie primul telefon al companiei care sa ofere utilzatorilor o camera foto cu 108 megapixeli. Ar trebui asadar sa fie primul smartphone care va beneficia de un nou senzor. In ziua de azi, batalia intre telefoane se da iontre poze si video. Compania pregateste asadar noutati din acest punct de vedere.

Samsung a inregistrat chiar si marca Space Zoom pentru Europa. Se pare ca aceasta functie ar trebui sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a face zoom, fara a scadea calitatea imaginii. Acest mod este similar chiar cu ceea ce face Google pe Pixel. Pe langa aceasta functie, utilizatorii se vor bucura si de alte functii importante. Senzorul foto care ar folosi Super Zoom ar fi cel de 108 MP. Acest tip de senzor este utilizat si de catre Xiaomi pe unul dintre dispozitivele sale.

Din punctul de vedere al autonomiei, Samsung Galaxy S11 va avea si o autonomie mai buna. In anul 2020, S11, dar si urmatoarele telefoane care vor aparea, se vor folosi de baterii care vor asigura o autonomie multumitoare. Galaxy S11 ar avea un acumulator de 4000 mAh. In ceea ce priveste telefonul Galaxy S11 Plus, acesta va avea 5000 mAh. Din punctul de vedere al consumului de energie, acest telefon va fi unul de o calitate foarte buna. El va folosi procesorul Exynos 990.

Acest nou telefon si anume Galaxy S11 este un telefon perfect pentru persoanele care doresc sa faca un upgrade. Veti avea parte de un hardware, dar si de un software cu mult mai performant, de aceea ar trebui sa aveti acest telefon in vedere. Ramane de vazut daca utilizatorii vor aprecia aceste noi functii propuse de catre cei de la Samsung. Ei vor avea asadar ocazia de a alege un astfel de telefon.