Sediul social este un aspect esential la infiintarea firmei, deoarece fara stabilirea acestuia, firma nu va putea fi infiintata. Ca iti doresti asta sau nu, de sediul social depinde dezvoltarea firmei intr-o destul de mare masura. Este important ca acest spatiu sa iti ofere ceea ce ai nevoie pentru o perioada de timp suficient de indelungata. Ai mai multe posibilitati in ceea ce priveste sediul social in primul an de activitate al firmei, de aceea este destul de important sa gasesti cat mai multe informatii cu privire la acestea astfel incat sa poti lua decizia corecta in ceea ce priveste firma ta.

Variantele disponibile sunt: stabilirea sediului social la avocat, stabilirea sediului social intr-un spatiu individual, ori stabilirea sediului social in apartament. Fiecare dintre aceste variante prezinta avantaje si dezavantaje. Important este sa gasesti varianta care se potriveste cel mai bine pentru firma ta. In cazul in care ai un buget foarte redus, poti apela la sediul social in apartament.

Pentru asta va trebui sa obtii semnaturi de acord de la vecinii din jurul apartamentului, precum si de la asociatia de proprietari. Poti sari peste aceste lucruri cu un buget limitat si poti determina scurtarea perioadei de infiintare a firmei de la sapte la doua zile, prin alegerea stabilirii sediului social la avocat. O firma de avocatura iti va percepe lunar un cost, insa acesta va avea o valoare rezonabila. Acest lucru iti va permita sa investesti mai mult in diverse alte sectiuni care sa te ajuta sa-ti dezvolti firma intr-un timp cat mai scurt.

In ceea ce priveste sediul social la infiintarea firmei, acesta trebuie ales dupa o foarte buna cantarire a mai multor posibilitati. In ceea ce priveste sediul social la avocat, vei vedea ca poti gasi destul de simplu diverse oferte pe internet care sa fie pe masura cerintelor tale. Important este sa aloci ofertelor ceva timp pentru studiere, pentru ca apoi sa iti dai seama care dintre acestea este mai potrivita pentru firma ta.