Te grabesti sa te muti? Iata ce trebuie sa stii!

Mutarea intr-o casa noua ar putea fi destul de consumatoare din punct de vedere al timpului pentru organizarea acesteia, al efortului si al costurilor, iar atunci cand esti contratimp, nivelul de stres ar putea creste si mai mult.

Totusi, nu ar trebui sa iti faci griji. Luand in calcul sfaturile de mai jos, poti avea parte de o mutare linistita si de succes, chiar daca este facuta in graba.

Fa-ti o lista cu sarcinile pe care le ai de indeplinit si pastreaz-o mereu la indemana.

Poti sa o pastrezi in telefon / tableta / laptop sau pe o foaie care sa fie mereu in vizorul tau. In acest fel, daca trebuie sa faci modificari – sa adaugi, sa elimini sau sa schimbi o sarcina, le poti face imediat.

Aceasta lista ar trebui sa contina toate sarcinile legate de adunarea bunurilor, impachetarea lor, demontarea mobilei, precum si termenul limita pentru fiecare sarcina.

Apeleaza la serviciile unei companii de relocari.

Este dificil sa faci tu, pe cont propriu, toata treaba mutarii si, atunci cand te grabesti, probabil ca nu stii nici macar de unde sa incepi. Asadar, o companie de mutare mobila te poate ajuta sa economisesti mult timp, efort si, prin urmare, stres excesiv de care, cu siguranta, nu ai nevoie.

Noteaza fiecare cutie pe care o ambalezi.

Marcheaza fiecare cutie plina cu ceea ce contine si pune-i un numar. Atunci cand ai un timp foarte limitat la dispozitie, relocarea ta trebuie sa fie bine organizata. In acest fel, odata ce mutarea s-a incheiat, lucrurile au fost transportate la noua adresa, iar toate cutiile au fost descarcate, vei putea verifica rapid ceea ce exista si, daca lipseste o cutie sau un obiect, vei sti imediat pentru a putea lua masuri.

Cere ajutor familiei sau prietenilor.

Distribuie sarcinile care trebuie indeplinite fiecarui membru al familiei sau prietenilor apropiati si pune un termen limita pentru fiecare. Cel mai bun mod de a bate ceasul este sa mergi cu el. Nu trebuie sa faci totul de unul singur si, odata ce ai sprijinul celor dragi, intregul proces al mutarii devine mai usor de implementat pentru toti cei implicati.