Incepand cu aceasta saptamana, din 11 Aprilie 2014 voi sustine, in fiecare zi de Vineri intre orele 19:00-20:30, un seminar de larg interes pentru toti cei care vor sa isi ridice vibratia personala.
Acest seminar face parte din proiectul „Cresterea vibratiei Romaniei”, un proiect socio-cultural de ansamblu pe care il sustin din foarte multe unghiuri si in satele multor alte proiecte, cu rolul de a ridica si pe cei care nu realizeaza nivelul scazut al vibratiei in care se afla, ca suflete sau ca oameni. Va invit pe toti sa va aduceti contributia voastra in acest proiect benefic.
Povestea acestui seminar a inceput in urma cu cativa ani cand am intalnit la consultatii prima persoana careia i-am spus, tu poti schimba destinele celor din jur si multi asteapta dupa tine sa fii cat mai sus, la potentialul tau, pentru a-i ajuta si pe ei..am mai facut un pas cand am inceput consilierea unor personalitati cu rol social direct si carora le-am accentuat responsabilitatile sociale de care dau dovada, ….apoi in timpul unei consilieri, cand examinand posibilitatea de crestere a unei tipe foarte incercata pana la acel moment de experientele de viata prin care trecuse. Am reflectat asupra altora, apropiati, cunoscuti ce-si aveau acelasi drum, cu experiente poate la fel de neplacute sau dureroase. Pentru o clipa am vrut sa-mi dau tema pentru acasa si sa imi raspund daca as putea sa ma implic intr-un proiect pentru sustinerea efectiva a acestora tinand cont de sansa pe care o vor avea cu totii, in masa peste aproape 5 ani de aici inainte. Foarte repede m-am decis, ok, este ceea ce imi doresc sa fac, stiu ca in cativa ani va fi un interval de crestere benefica chiar si pentru aceia care nu stiu cum sa abordeze nevoia de evolutie, chiar si pentru aceia care nu s-au gandit vreodata ca ar putea sa isi autodepaseasca nivelul personal de viata sau de pregatire si mi-am gasit toate resursele necesare pentru a initia acest proiect.
Am pornit la drum si m-am bucurat alaturi de alte persoane si personalitati care mergeau alaturi de mine sau in aceeasi directie si am intalnit foarte multi care pun umarul sa sustina acest proiect, dar din pacate ei sunt mult mai putini decat cei carora le este destinat. Mi-am daruit un termen de sustinere pentru a tranforma aceasta fractie de la 1/4 la 1/2 sau chiar la 3/4.

Cred cu tarie in potentialul mare al societatii romanesti si stiu ca sansa pe care o are fiecare odata la 20 de ani poate fi fructificata daca oamenii sunt informati si simt sa aleaga sa fie mai sus, mai bine cu viata cu tot.

Intalnirile din cadrul seminarului sunt destinate tocmai celor care nu si-au planificat inca sa isi schimbe viata sau sa faca vreun pas spre autodepasire, celor care cred ca nu au nici o problema si care sunt multumiti intr-un confort minim de moment indiferent de nivelul personal si mizand pe ideea ca mereu este loc de mai bine! As vrea sa trag un semnal de alarma in primul rand asupra aspectului ca este nevoie pentru fiecare sa fie in continua crestere pentru ca totul in jur este in continua dezvoltare. Asa cum construim pentru afacerea personala, asa cum construim pentru cariera, pentru viata de cuplu, pentru ceilalti, sa nu uitam ca avem nevoie sa construim si pentru noi si cadrul in care existam. Unii dintre cei din jurul nostru au nevoie sa isi ridice sufletul din suferinta, altii au nevoie sa se ridice cu totul din infern, din dependente, din vicii, din trecut si pentru asta va astept sa lucram impreuna la pasii pe care fiecare ii poate face, fie multi, fie putini, mai greu sau mai direct.

Sunt multe cazuri in care fiecare isi sustine existenta si multumirea pe un domeniu in care a reusit, neavand insa alte parghii de care sa se tina si orpindu-se undeva la un nivel, stand astfel amenintati ca daca ceea ce acum ii sustine nu va suplini si restul nevoilor nu au sa stie ce e de facut mai departe. Aceste intalniri pe care vi le propun sunt cele de care aveti nevoie sa va informati ce alte solutii aveti si pe ce va mai puteti baza.

Haideti impreuna sa ridicam vibratia societatii romanesti si sa construim in sufletul neamului puterea benefica de a creste si de la noi sa invete si altii….noi ca neam schimbator de destine mondiale!….

La acest seminar veti primi informatii pe care nimeni altcineva nu vi le-a oferit, sustinerea pe care nu stiati de unde sa o luati , vom discuta deschis despre lucrurile care au limitat drumuri, au inchis usi si vom traversa peste cumpene. gasind puterea de intelegere si de a rupe bariere si lanturi in care stau prinsi cei dragi sau multi dintre cei apropiati.

Sustinut de Maria Sarbu Astrolog 0731.258.658…. pentru ca sunt o balanta, si… Stiu sa Fac ce Simt!